Astrologie – Compatibilitati Sentimentale

Servicii Astrologie HoroscopPentru a afla cat de bine va potriviti cu iubitul sau iubita, cu prietenii sau cu potentialii asociati, va oferim analiza astrologica a acestor posibilitati, daca veti trimite data de nastere, ora exacta a nasterii (daca nu o stiti, macar daca nasterea a fost nocturna sau diurna) si locul nasterii (tara, orasul, satul), pentru amandoi.

Analiza astrogramei natale ( horoscopul personal )

In aceasta va oferim informatii generale despre zodie, predispozitii, studiul personalitatii, capacitatile diverse, predictiile astrelor pentru viata, cariera, bani, profesie, dragoste, prietenie, sex, compatibilitati diverse, elemente din horoscopul chinezesc, si altele.

Pentru analiza astrogramei natale (horoscop personal) sunt necesare:
  • ziua, luna, anul nasterii
  • ora exacta sau aproximativa a nasterii
  • nastere diurna sau nocturna (daca nu stiti ora)
  • locul nasterii (orasul, tara)

Comanda Acum

1) SE POT REALIZA CONSULTATII SI LA TELEFON sau SKYPE PENTRU SITUATIILE URGENTE. ACEST MOD DE RASPUNS NECESITA O PROGRAMARE DE COMUN ACORD PENTRU STABILIREA ZILEI SI A OREI DE CONVORBIRE.

2) PLATA SERVICIILOR SE FACE IN AVANS! DUPA CE AI TRIMIS TALONUL DE COMANDA, VEI PRIMI CA RASPUNS IN ADRESA TA DE MAIL CONTUL BANCAR PENTRU EFECTUAREA PLATII PRIN TRANSFER BANCAR! EFECTUAREA PLATII SE VA CONFIRMA DE TINE (nume, prenume si suma platita reprezentand pretul aferent serviciului ales de tine) LA ADRESA DE MAIL: magiesimister@yahoo.com

 

About admin