Compatibilitati Consultatie Numerologie – 149 lei

Gradul de armonie intre doua persoane poate fi stabilit prin numerologie si, de asemenea, sunt necesare: numele si prenumele celor doi, precum si data lor de nastere.

Numerograma numelui – 149 lei

Servicii Numerologie Magie si MisterNumerograma Numelui si Destinului: In aceasta analiza, veti primi interpretari ale numarului de expresie (trasaturi de caracter, dragoste, munca, sanatate, calitati, slabiciuni), numarului de realizare (viata sociala, profesionala si materiala), ale numarului intim (aspiratii si dorinte profunde) si numarului ereditar (de familie).

Pentru aceasta este necesar numele dvs. intreg, iar pentru Doamne, numai numele de fata.

[one_fourth]

IMPORTANT

[divider_hr]

1) SE POT REALIZA CONSULTATII SI LA TELEFON sau SKYPE PENTRU SITUATIILE URGENTE. ACEST MOD DE RASPUNS NECESITA O PROGRAMARE DE COMUN ACORD PENTRU STABILIREA ZILEI SI A OREI DE CONVORBIRE.

2) PLATA SERVICIILOR SE FACE IN AVANS! DUPA CE AI TRIMIS TALONUL DE COMANDA, VEI PRIMI CA RASPUNS IN ADRESA TA DE MAIL CONTUL BANCAR PENTRU EFECTUAREA PLATII PRIN TRANSFER BANCAR! EFECTUAREA PLATII SE VA CONFIRMA DE TINE (nume, prenume si suma platita reprezentand pretul aferent serviciului ales de tine) LA ADRESA DE MAIL: magiesimister@yahoo.com

[/one_fourth]

[three_fourth_last]

[/three_fourth_last]

 

 

About admin