[one_half]

Servicii Tarot la care poti apela

Etalare pentru BANI – 95 lei

Etalarea Tarot pentru bani iti arata intr-un mod complex cum poate evolua o situatie de-a ta in care iti sunt implicate finantele. Fie investesti, fie astepti sa primesti, fie cauti sa sporesti, raspunsul pe care il cauti cu privire la situatia financiara, poate fi in cartile de tarot.

[/one_half]

Etalare pentru Cariera – 95 lei

Etalarea Tarot pentru cariera este complexa si puternica. Fie vrei raspunsul pentru ziua in curs, fie pentru o perioada mai lunga, in aceasta etalare iti poti gasi linistea … sau raspunsurile cautate! Evolutia unui proiect, a unei relatii de afaceri, a interactiunilor cu colegii si colegele sunt doar cateva probleme la care poti gasi raspuns.

Etalarea Tarot pentru Dragoste, Relatii, Prietenie – 95 lei

Etalarea Tarot in Cruce Celtica pentru dragoste poate fi considerata una dintre cele mai populare etalari de Tarot si se foloseste atunci cand vrei un raspuns detaliat la framantarile tale. O problema cu o dragoste noua sau veche, o relatie care te nelinisteste sau o prietenie din care vrei sa vezi ce iese, dar si multe alte dorinte de-ale tale isi pot afla un raspuns.

[divider_hr]

Etalare Tarot Generala – 149 lei

ETALARE GENERALA – ( bani; cariera; dragoste ): Alege aceasta varianta completa de etalare si pre-viziune, fiind cea mai complexa datorita faptului ca poti afla absolut totul. Acestea sunt etalari complexe si utile cand preocuparile dvs. se indreapta spre dezvoltarea personala.

Ele va vor oferi o viziune de ansamblu asupra propriei personalitati si asupra mediului dvs., definind afectul,spiritul, preocuparile, dorintele si sperantele dvs., furnizand informatii despre viitorul apropiat si cel pe termen lung si multe altele.

[one_fourth]

IMPORTANT

[divider_hr]

1) SE POT REALIZA CONSULTATII SI LA TELEFON sau SKYPE PENTRU SITUATIILE URGENTE. ACEST MOD DE RASPUNS NECESITA O PROGRAMARE DE COMUN ACORD PENTRU STABILIREA ZILEI SI A OREI DE CONVORBIRE.

2) PLATA SERVICIILOR SE FACE IN AVANS! DUPA CE AI TRIMIS TALONUL DE COMANDA, VEI PRIMI CA RASPUNS IN ADRESA TA DE MAIL CONTUL BANCAR PENTRU EFECTUAREA PLATII PRIN TRANSFER BANCAR! EFECTUAREA PLATII SE VA CONFIRMA DE TINE (nume, prenume si suma platita reprezentand pretul aferent serviciului ales de tine) LA ADRESA DE MAIL: magiesimister@yahoo.com

[/one_fourth]

[three_fourth_last]

[/three_fourth_last]

 

About admin