Despre Nicky

” Cazul inexplicabil al parapsihologului Nicky este unul dintre cazurile cele mai uimitoare, întâlnite până acum. Acest clarvăzător cu reputaţie internaţională, nu foloseşte nici globul de cristal, nici zaţul de cafea – doar TAROT-ul pentru o mai buna legatura cu lumea din interiorul fiecaruia! El posedă un har al clarviziunii directe, nemaivăzut până azi .”

Ion Tugui

Motto-ul lui Nicky: “De crezi ori te indoiesti, ochiul adevarului te va urmarii mereu.”

Nicky poate înţelege o persoană (fără a fi întâlnit-o vreodată), îi poate preciza trecutul, prezentul şi viitorul, şi îi poate spune exact când poate avea şansa de a i se realiza dorinţa cea mai importantă.

Din fragedă pruncie, Nicky şi-a surprins apropiaţii cu puterea de a obţine, destul de uşor, viziuni de medium de o uimitoare precizie. Harul său este ereditar (bunica sa a avut calităţi de medium). El captează energia şi magnetismul celui consultat şi poate practica clarviziunea direct, plecând de la un nume sau o fotografie, cu mare uşurinţă. Funcţionează, în special, în clarviziunea pură. Poate face o descriere exactă a persoanei (pe care nu a întâlnit-o niciodată) precizând problemele pe care le are, ce au trăit şi ce i se va întâmpla. Totul…

Nicky ştie dintotdeauna că misiunea sa este de a ajuta persoanele aflate în situaţii dificile, să cântărească corect situaţia şi să ia hotărârile corecte. În acest fel, a putut ajuta mii de persoane să traverseze cu succes toate perioadele dificile din viaţă (la nivel afectiv, financiar sau personal).

Este unul din rarii clarvăzători, care pot descifra semnele înscrise în destin şi pot găsi soluţia corectă pentru o viaţă fericită.

Clarviziune Tarot Astrologie

Nicky este adesea în contact cu unii oameni politici (care-şi trimit secretarele cu teancuri de dosare), cu medici, directori de bănci, creatori de modă şi oameni de afaceri, care doresc un sfat când au de luat hotărâri importante. Dar, mai ales, pentru persoane cu probleme grave şi care aveau nevoie să-şi schimbe viaţa.

Vă confruntaţi cu o situaţie dificilă şi aveţi nevoie de ajutor? Nicky poate interveni imediat, oferindu-vă o consultatie personalizată.

Pentru aceasta, este suficient să o cereţi şi, în cel mai scurt timp posibil, puteţi primi o consultatie personalizată. Veţi fi, cu siguranţă, stupefiat de tot ce puteţi descoperi despre viitorul dumneavoastră imediat.

Nicky poate face o descriere precisă a personalităţii dumneavoastră, cu calităţi şi defecte, dar vă poate dezvălui şi evenimentele ce se vor produce în curând, problemele cu care vă confruntaţi şi ce trebuie să faceţi pentru a le rezolva cât mai rapid.

Dacă doriţi un răspuns imediat la întrebările dumneavoastră, fără a vă deplasa şi în cel mai perfect anonimat, clarviziunea în direct, prin internet, va răspunde aşteptărilor dumneavoastră. Sunt suficiente numele, prenumele şi data dumneavoastră de naştere.

Nu vă lăsăţi pradă destinului, Nicky vă stă la dispoziţie, pentru a vă lumina viitorul. Trebuie să ştiţi că el respectă secretul profesional, anonimatul celui consultat este respectat în totalitate şi nu este selectiv.

Aveţi nevoie de ajutor? Urmaţi-vă intuiţia. Faceţi o încercare, nu aveţi nimic de pierdut. Apelati chiar azi la o pre-viziune personalizata.

Notă
* În urma consultaţiei, Nicky asigură o urmărire regulată a problemei dumneavoastră, atâta timp cât este necesar.