Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului MAGIESIMISTER.COM
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului MAGIESIMISTER.COM isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si MAGIESIMISTER.COM sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Administratorul MAGIESIMISTER.COM face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, cu caracter informativ si nu determinant!

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. MAGIESIMISTER.COM nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul MAGIESIMISTERCOM isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului MAGIESIMISTER.COM in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul numarului de telefon 0745/792.777.

 

Termeni si conditii de utilizare a siteului MagiesiMister.com
Obligații cu privire la utilizarea servicilor
Prin utilizarea serviciilor oferite de MagiesiMister.com declari că ai cel puțin 18 ani impliniți sau ai vârsta la care comunitatea în care trăiești te acceptă ca cetățean adult.
Toate datele cerute pentru a beneficia de serviciile si produsele de pe site sunt confidentiale si obligatorii.
Obligațile siteului
MagiesiMister.com nu va furniza nici un fel de informație personala sau privind activitatea pe site vreunei terțe părti decât cu acordul dumneavoastră sau la cererea instituților acreditate (Poliție, ș.a.).
Limitarea responsabilității
MagiesiMister.com nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.
MagiesiMister.com nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site.
MagiesiMister.com nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informații prezente pe site.
Generalități
Dacă vreo prevedere din acest capitol “Termeni și condiții” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si condiții”, acestea rămanând în vigoare. Acești “Termeni și condiții” constituie în întregime un acord încheiat între tine și MagiesiMister.com în privința utilizării MagiesiMister.com
Încheiere acord
MagiesiMister.com iși rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat sa revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

CONFIDENTIALITATE